Eendaagse Fotoworkshop inclusief luxe lunch

Eendaagse Fotoworkshop inclusief luxe lunch.

De fotoworkshop is de ideale cursus om te volgen als je net een nieuwe camera hebt gekocht, of je wilt op je vakantie betere foto’s maken.
Na deze cursus hoef je niet meer op de automatische stand te fotograferen maar kan jezelf de scherptediepte bepalen en kan je scherpe foto’s van bewegende onderwerpen maken. En je leert hoe je de instellingen kan aanpassen bij te veel of weinig licht.

Na de super leuke leerzame ochtend gaan we in het lommerrijke natuurgebied, op een mooi zonnig plekje met schaduw van imposante oude bomen heerlijk picknicken!
Laat je tijdens de picknick verrassen. Heerlijk vers gemaakte picknick gerechtjes zullen uit de picknickmand en hooimadam getoverd worden…, om je als beter mens het middag programma weer te laten starten.

PS: allergieën of diëten, geef het door! Dan kunnen wij er rekening mee houden.

Ochtend programma.

In de ochtend gaan we bezig met brandpuntafstand, scherpstellen,belichting,diafragma en sluitertijden.

Middag programma

Na de lunch gaan we verder met uitleg over het histogram, jpg/raw en zal de focus vooral liggen op de compositie.

Gedurende deze cursus worden theorie en praktijk met elkaar afgewisseld.
Daarom is er gekozen om de cursus op lokatie in het natuurgebied bij landgoed Lemferdinge te houden. Hier kunnen we mooi bij daglicht oefenen met verschillende lichtomstandigheden.

Wilt u dichter bij huis blijven dan is er de optie Studio en Noorderplantsoen.
In de ochtend doen we de theorie in de studio aan de Asingastraat 3 en gaan we lunchen en fotograferen in het Noorderplantsoen.

Kosten: € 125,- (minimaal 3 deelnemers).

Deel